Kopiëren

Alle rechten zijn voorbehouden dat wil feitelijk zeggen dat je zonder voorafgaande schriftelijke toestemming niets mag kopiëren van deze website om het voor een commercieel belang te gebruiken. Daarmee is dus feitelijk ook gezegd dat kopiëren voor persoonlijke doeleinden wel is toegestaan.

Om het met officiële termen te zeggen: kopiëren van inhoud is expliciet verboden en kopiëren voor particulier persoonlijk gebruik is impliciet toegestaan.

Waar hebben we het over? Weer lezen:  Copyright

Afbeeldingen

Afbeeldingen en presentaties van trainingen vallen ook expliciet onder het bovenstaande voorbehoud.

Linken

Ook het linken naar de inhoud is niet toegestaan, ook het delen van de inhoud van de website is niet toegestaan. Voor een aantal artikelen is een Twitter en Facebook knop voorzien, die mag natuurlijk gebruikt worden waar hij voor bedoeld is.

Downloaden

Op diverse plaatsen op deze website kunt je documenten in een pdf formaat downloaden, printen of per mail doorsturen. Die documenten mag je ook uitsluitend voor eigen gebruik bekijken en uitprinten.

Beveiliging

Er is op deze site een kopieer beveiliging geïnstalleerd die het simpel kopiëren van de inhoud tegengaat. Alles wat op internet zichtbaar kan worden gemaakt is helaas met de nodige moeite ook te kopiëren. Om die reden staan er ook geen foto's met hoge resolutie op deze website, als je die wel zou willen hebben neem dan contact met ons op voor overleg.

Inloggen

Inloggen bij DUTS

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij