Hier leerzame artikelen over duiken die we voor u hebben verzameld.
De als laatste toegevoegde staat bovenaan.

Themperatuur en isolatie

Themperatuur en isolatie

Temperatuur is een van de belangrijkste factoren die de bereidheid van een persoon om te duiken kan beïnvloeden. Er zijn veel duikers die er alleen voor kiezen om te duiken in warme wateren en op rustige dagen. Omgekeerd zijn er sommige mensen die graag gaten in het ijs zagen en hakken wanneer ze op zoek zijn naar een leuke duikplek.

Meer Lezen

Plan je duik en al het andere ook

Plan je duik en al het andere ook

Er is een gemeenschappelijk thema in de duikwereld. Het is een adagium dat van toepassing is, ongeacht het certificatieniveau. Of we het nu hebben over: De Open Water Diver-cursus, waar nieuwe studenten de basis leren of de gevorderde opleidingen.
Het adagium? Plan je duik en duik je plan.

Meer Lezen

De kunst van het langzame tempo

De kunst van het langzame tempo

Een van de redenen waarom je waarschijnlijk bent begonnen met duiken is vanwege de rust die je onder water tegenkomt. Het is vredig daar beneden zonder telefoons, computers of andere dagelijkse afleidingen van onze aardse levens.

Meer Lezen

Het belang van juist uitloden

Het belang van juist uitloden

Er is gewoon zoveel leuks om aan te werken en te verbeteren tijdens het duiken! Het is maar al te gemakkelijk in het enthousiasme om onder water te willen komen om te vergeten dat een groot deel van wat je leven gemakkelijker maakt als een duiker plaatsvindt VOORDAT je zelfs maar aan je eerste afdaling start.

Meer Lezen

Inloggen

Inloggen bij DUTS

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij