Afdrukken

Leer meer over onderwaterfotografie

Ben je fan van fotografie en wil je daar ook onderwater meer mee aan de slag? Dan is de cursus onderwaterfotografie gevorderd echt iets voor jou! Met je eigen spiegelreflex- of uitgebreide systeem- of compactcamera ga je aan het werk om jouw foto’s nog beter te maken!

Lees verder onder de fotoFoto: Marco HeesbeenFoto: Marco Heesbeen

Wat ga ik leren?

Tijdens deze opleiding ga je uitgebreid in op fotografie en leer je van alles over belichting, compositie, je camera, handmatig scherpstellen en flitsers. Maar ook gaan we in op het onderhoud van je camera, fotowedstrijden, nabewerking én hoe je je foto’s goed kunt archiveren. Kortom: een complete cursus voor als je aan de slag wilt met onderwaterfotografie!

Cursusprogramma

De cursus bestaat uit ongeveer vier dagdelen aan theorie. Vervolgens ga je in een fotostudio oefenen. Tijdens de cursus maak je een portfolio, hiermee rond je ook de specialisatie af.

Om deze specialisatie te volgen:

Het boek dat bij deze specialisatie hoort is niet alleen handig tijdens je opleiding, het is ook een fijn naslagwerk. Het opleidingsboek 'Onderwaterfotografie Gevorderd' krijg je bij de opleiding.

Geschreven door Web Master Web Master
Laatst bijgewerkt: 27 oktober 2020 27 oktober 2020